Tjäna pengar till klassen

Om man är ute efter att tjäna pengar till klassen så finns det idag flera valmöjligheter. För några år sedan var det vanligt att skolklasser sålde kakor för att få in pengar till klassresan. Numera sträcker sig produktutbudet från saffran till tulpaner. Det finns alltså en uppsjö av företag som erbjuder skolklasser, sportlag och föreningar möjligheten att tjäna pengar. I det här inlägget samlar vi så många av dessa företag som bara möjligt för att ge en överblick.

Sälj naturvänliga servetter

Tjäna pengar till klassen med FemtioprocentTjäna pengar till klassen genom att sälja naturvänliga servetter. Produkterna är lättsålda och klassen får 50% av vinsten. Förpackningarna köps in för 10 kronor styck och säljs sedan till kund för 20 kronor.

Servetterna levereras i smidiga paket och försäljningen kan komma igång inom 3 dagar. Välj om ni vill sälja direkt till kund eller med hjälp av beställningslistor.

Tjäna pengar till klassen med Delikatesskungen

Sälj cheddarost och praliner med DelikatesskungenFöretaget Delikatesskungen startade redan 1992 och har hjälpt en rad klassen och föreningar genom åren att tjäna pengar. Produkterna består av cheddarost, salami, praliner och delikatessvåfflor. I genomsnitt tjänade försäljarna 14 500 kronor inför julen 2016.

Hos Delikatesskungen kan man tjäna upp till 65 kronor per såld produkt. Genomsnittligen säljer varje deltagare cirka 12 produkter. På hemsidan finns en smart kalkylator där man räkna ut hur mycket förtjänsten blir.

Tjäna klasspengar med egen webshop

Tjäna pengar till laget med FiskbilenHos Fiskbilenevent kan klassen sälja fisk och skaldjur via en egen webshop. Av köpesumman går 20% direkt till klassen, laget eller föreningen som säljer. Fiskbilen är ett välkänt varumärke och produkterna är lättsålda.

Tack vare den egna webbutiken så slipper man krångel med leveranser och jobbet med eget lager. Ta hjälp av Facebook och andra sociala medier för att öka försäljningen.

Delikatesser av högsta kvalité

Tjäna pengar till klasskassan med IdrottssupportVia Idrottssupport kan klassen eller sportlaget tjäna pengar på att sälja delikatesser av högsta kvalitet. Utbudet består av salami, olivolja, kaffe, kryddor och ostar. Genomsnittligen tjänar man 43 kronor per såld produkt.

Delikatesser är lättsålda året om och speciellt inför större högtider som jul och påsk. Beställ produkterna idag så är ni igång inom 5 arbetsdagar.

Sälj ekologisk saffran och tjäna pengar

Tjäna pengar med Saffran o CoFöretaget Saffran & Co startades för 4 år sen och erbjuder skolklasser möjligheten att tjäna pengar till klassen genom att sälja saffran. Varje paket innehåller 1 gram och säljs för 100 kronor ut till kund.

Klassen tjänar 5000 kronor då man sålt 100 förpackningar, säljer man 200 förpackningar så är vinsten 10 000 kronor. Afghansk saffran utsågs 2014 till världens bästa, det kan vara ett bra försäljningsargument.