Tjäna pengar på binära optioner

Binära optioner är någonting som blivit allt mer populärt de senaste åren. Enkelt beskrivet så handlar det hela om att förutse framtida händelser. Det kan exempelvis vara att man förutspår om oljepriset kommer att vara lägre eller högre än en viss summa vid ett visst tillfälle.

Namnet binära optioner kommer från det binära talsystemet som utgörs av 1 och 0. Med det menas att antingen blir det vinst eller förlust. Det finns alltså bara två lägen inom binära optioner och de är vinst eller förlust.

Det går dock aldrig att förlora mer pengar än vad optionen eller optionerna har kostat. Till skillnad från aktier så blir den option man köpt värdelös på förfallodagen. Man kan alltså inte på samma sätt spara i optioner.

Binära optioner kan ge snabba pengar

Handel med binära optioner går ofta snabbt, inte sällan så snabbt som 1 minut efter inköpet. Det är en av anledningarna till att handeln har blivit så populär. Det går att tjäna snabba pengar. En annan anledning till optionernas popularitet är att de kan ge stor utdelning med en liten insats.

Likväl som att det går att tjäna snabba pengar så kan man förstås förlora pengar lika fort. Men som ovan beskrivet så kan man aldrig förlora mer än det man satsat från början.

Binära optioner har som sagt blivit mycket populärt, men samtidigt är det en del som anser att det hela är en bluff. Så är inte fallet, men det finns alltid de som investerat och inte gissat rätt och därmed blivit av med sin investering. I dessa fall kan det vara lätt att ta ut sin frustration genom att bluff-förklara hela handeln.

Är man helt ny inom handel med binära optioner så är det förstås lämpligt att starta med ett demo-konto där man i lugn och ro kan sätta sig in i hur handeln fungerar. Här kan man också göra låtsasköp och testa sig fram till vilken tidsram som fungerar bäst för en.

Handla bara hos seriösa aktörer

Binära optioner hos BDSwissEn av de seriösa aktörerna på marknaden heter BDSwiss och de erbjuder alla nya kunder att lära sig handel med binära optioner via ett demo-konto. I skrivandets stund är BDSwiss dessutom den första aktören som erbjuder oss skandinaver handel med våra egna valutor. Vi i Sverige kan alltså handla med svenska kronor.

Handel med binära optioner kan delas in i två kategorier – Cash or Nothing och Asset or Nothing. Med den första kategorin, Cash or Nothing, menas att man får en fastslagen summa i ersättning om man lyckats förutse rätt händelse. Med Asset or Nothing menas att man får en ersättning som är kopplad till värdet på en viss tillgång om man har rätt i sin förutsägelse. Den vanligaste och mest populära typen är den förstnämnda – Cash or Nothing då man här också vet i förväg hur mycket ersättningen uppgår till.

Vill du testa på handeln med binära optioner så är det lämpligt att börja hos BDSwiss. Registrera ett konto idag och testa dig fram i demo-läget innan du satsar riktiga pengar.

Se alla funktionerna hos BDSwiss här!

1 svar på ”Tjäna pengar på binära optioner”

Kommentarer är stängda.