Betalda Enkäter

Betalda enkäter kan vara ett bra alternativ om man vill dryga ut månadslönen med lite extrapengar. Faktum är att det finns många människor som lever fullt ut på betalda undersökningar.

Det är inte alltid helt lätt att hitta företag som erbjuder betalda enkäter. Ett tips är Paid Surveys At Home – en lista över 300 företag som erbjuder betalda undersökningar.Det är flera faktorer som avgör hur mycket man tjänar. Hur ofta man blir erbjuden att delta i en undersökning och om man är rätt målgrupp för undersökningen.

De flesta svenska åsiktspaneler idag erbjuder sina medlemmar poäng som kan bytas in mot presentkort hos välkända butiker och företag. Hur ofta man blir erbjuden att deltaga med sina åsikter är svårt att svara på. Det kan variera från ett par gånger i veckan upp till någon gång i månaden.

Betalda enkäter är viktiga för företagen

Betalda enkäter - Delta i åsiktspanelerMänniskors åsikter är av stor betydelse för de stora företagen. Genom att samla in åsikter om produkter och tjänster har de chans att utveckla produkterna och på så vis sälja fler. En del företag använder sig också av produkttestare.

Att vara produkttestare passa dig som gillar utveckling och nya lanserade produkter, man ska dock vara medveten om att det krävs en del tid. Företaget som skickat ut produkten eller varan är ute efter så mycket information som möjligt, färg, förpackning, form etc.


Här hittar du betalda enkäter

Din åsikt är som sagt guld värd men man ska aldrig behöva betala för att vara med i en åsiktspanel. Likt de flesta andra branscher så finns här en del fula fiskar som försöker lura pengar av folk. Gör gärna en Google-sökning på den panel du avser ansluta till.

Din Åsikt – Delta i undersökningar och få belöningar i form av både presentkort och pengar.

Triaba – Hos Triaba kan man ge sin åsikt om allt möjligt, belöningen är presentkort på t.ex H&M och Åhléns.

Åsiktstorget – Få poäng för dina slutförda undersökningar, poängen löses in mot presentkort eller kontanter.

Toluna – Hos Toluna kan du delta i undersökningar, vara med i tävlingar och få gåvor. Belöningen sker i form av poäng som inlöses mot presentkort eller kontanter via PayPal.

Mobrog – Hos Mobrog tjänar du pengar på att fylla i enkäter, företaget erbjuder 5 – 30 kronor per undersökning.

Panel+ – Delta i undersökningar och bli belönad med presentkort, biobiljetter eller kontanter.

Ciao – Istället för att delta i undersökningar kan man hos Ciao recensera produkter och få betalt för det.