Tjäna Pengar Tips

Tjäna pengar-tips finns det gott om när det kommer till att omvandla internet till en inkomstkälla. De flesta är rena bluffen, men det finns faktiskt de som fungerar riktigt bra. Här nedan följer några roliga tips.Om man är lite kreativ och tänker utanför ramarna så finns det en hel del sätt att tjäna pengar. Är man inte intresserad av att driva en egen hemsida så kan man tjäna på att hjälpa andra.

Att hålla igång en blogg eller hemsida är stundtals ett krävande arbete och det är inte alltid man har tid att sitta och skriva nya inlägg eller sidor. En del köper färdigskrivna texter istället. Är du duktig på att skriva artiklar så finns det flera tjänster på nätet som betalar dig för det.

Greatcontent är en av dessa som betalar upp till 450 kronor för 500 ord beroende på hur avancerad texten är. Företaget arbetar med stora kunder som Zalando och Groupon och är i ständigt behov av nya duktiga skribenter.

Ett tjäna pengar-tips är att sälja foton

Ett tjäna pengar-tips är att sälja fotonHar man fotografering som sitt stora intresse så finns det goda möjligheter att tjäna pengar på att sälja sina bilder. Varje dag köps det bilder på nätet för många miljoner kronor, bilder som används till bloggar och hemsidor.

Fotolia är en av alla fotoportaler där man kan ladda upp sina bilder och sedan tjäna pengar då någon köper dem. Eftersom bilderna blir köpta om och om igen finns det egentligen ingen gräns för hur mycket man kan tjäna. Helt enkelt en passiv inkomst som bara ligger och tickar.

Tjäna pengar på att sälja och köpa domäner

Handeln med domäner har blivit riktigt stor under årens lopp. Ett bra domän idag kan inbringa många tusentals kronor. Har du gamla domän som du vill göra dig av med så kan du sälja dessa hos Sedo. Domänet www.360.com såldes för ett par år sedan för hela $17 miljoner!

Köp/sälj-marknader är en odödlig business och tillika ett bra tjäna pengar-tips. Det finns faktiskt de som lever på att köpa prylar billigt och sedan sälja dem dyrt. Det finns också möjlighet att köpa defekta prylar, laga dem och sedan sälja dem igen. Tradera och eBay är stora aktörer när det kommer till köp/sälj.

Sälj prylar på Facebook och tjäna extra

Facebook kan också agera annonsmarknad. Det finns en stor mängd köp/sälj-gruppen man kan gå med i och där sälja av de prylar man vill bli av med. Säljer man lokalt inom den stad eller område där man bor kan den eller de som köper komma till dig och hämta sina inköp.

Du kan sätta upp en webbshop helt gratis och sälja elektronik, konst, kläder och mycket mer hos Zazzle. Du kan sätta din egen prägel på produkterna och nå 30 miljoner shoppare varje månad.

Ett enkelt knep för dig som har en hemsida eller blogg är ansluta till Google Adsense och visa reklam, ett annat alternativ är att ansluta till Tailsweep och låta dem visa reklam på din sida. Du bestämmer själv var reklamen ska visas.

Tjäna pengar på att lösa problem

Är man duktig på att lösa problem så finns det en mängd sidor som är beredda att betala många tusentals kronor för din hjälp. Ideaconnection är en av dessa och här behöver företag inom design och en mängd andra kategorier hjälp med att lösa uppkomna problem.Att vara försöksperson låter ju förstås skrämmande, men det behöver inte vara så farligt. Studentkaninen är en digital mötesplats där forskare och försökspersoner möts, här kan man tjäna pengar genom att delta i olika studier.

Ett sista tjäna pengar-tips är att recensera produkter, hos Ciao får man betalt då man skriver en ny recension om en produkt. Ciao har flera miljoner medlemmar världen över som recenserar lika många produkter.