Tjäna pengar med Adsninja

Adsninja är som klippt och skuret för dig som vill marknadsföra kampanjer. Annonserna kan ge bra utdelning om de placeras i blogginlägg eller i sidospalten av sidan. Det finns goda möjligheter att tjäna pengar på internet genom att ansluta sin hemsida eller blogg till olika affiliatenätverk/annonsnätverk. Arbetet går ut på att förmedla produkter och tjänster från olika butiker och företag.

Då någon av dina besökare navigerar sig vidare till butiken eller företaget som du marknadsför och där genomför ett köp så erhåller du en provision. Ersättningen är en förutbestämd summa eller en procentsats av köpet.

Många lever på sina inkomster från nätet

Att arbeta med indirekt försäljning via annonsnätverk är en populär sysselsättning för många bloggare och webmasters. En del av dessa tjänar också tillräckligt bra på den här typen av arbete att de kan leva fullt ut på sina inkomster.

Naturligtvis är ersättningarna från annonsnätverken helt avgörande av hur mycket tid man lägger ner. De som betraktar arbetet som en hobbysysselsättning tjänar betydligt mindre än de som arbetar mer intensivt med sin blogg.

Adsninja fokuserar på kampanjer

Adsninja fokuserar på kampanjerEtt relativt nytt annonsnätverk som nu sett dagens ljus är Adsninja. Det här nätverket inriktar sig i huvudsak mot kampanjer av olika slag. Här hittar man både korta och långa kampanjer inom ekonomi, hälsa, skönhet och litteratur.

Adsninja fungerar precis som de andra annonsnätverken men med den skillnaden att man här inte marknadsför produkter eller butiker. Istället är det butikernas kampanjer som står i fokus.

I skrivandets stund finns det en kampanj från Bonnier där man kan ge sina besökare möjligheten att få 9 nummer av Kamratposten för nästan halva priset. Utöver det så får man också en stark ficklampa och en rolig handduk om man signar upp för kampanjen.

Adsninja har en mängd kampanjer inom flera olika områden. Oavsett vilken typ av blogg eller hemsida man driver så finns här någon kampanj man kan marknadsföra. Om man exempelvis använder kampanjen här ovan så tjänar man 65 kronor då någon av ens besökare anmäler sitt intresse.

Kampanjerna har lång cookie-tid

De flesta av kampanjerna har en så kallad cookie-tid på 30 dagar, ibland ännu längre. Det innebär att om någon av dina besökare klickar sig vidare till kampanjen men inte anmäler sitt intresse med en gång så får du fortfarande ersättningen om detta sker inom 30 dagar från första besöket. När det gäller just kampanjer kan det ofta löna sig att använda bilder, men texter går förstås också bra. Kampanjbilderna hos Adsninja är utformade så att de förmedlar både pris och fördelar. En kampanjbild med partnerlänken kan med fördel placeras i sidospalten av bloggen.

Då Adsninja fortfarande är relativt nya så kan det vara fördelaktigt att ansluta sin hemsida eller blogg redan nu innan den stora skaran stormar in. Precis som med de andra annonsnätverken som finns tillgängliga så är det helt gratis att ansluta sig.

Se alla aktuella kampanjer här