Handla med binära optioner hos IQ Option

Binära optioner med IQ OptionIQ Option startades 2013 och kan betraktas som ett av de senaste tillskotten på marknaden för handel med binära optioner. Trots sin relativt korta existens så har företaget redan lyckats bygga upp ett gott rykte om sig hos handlare världen över.

En av anledningarna till företagets framgång är att man erbjuder en plattform som är byggd för framtiden. Både när det gäller grafik och funktionalitet ligger man långt före konkurrenterna. Programvaran kan användas direkt i webbläsaren eller laddas hem, alternativt använder man appen som också erbjuder alla funktioner.

Handeln med binära optioner är populär men dras fortfarande med dåligt rykte. Under årens lopp har det figurerat oseriösa aktörer som lurat folk på pengar. IQ Option är en ytterst pålitlig mäklare reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC).

Redan nu ska det framhävas att handel med binära optioner är riskfyllt, om man gör felaktiga investeringar kan man förlora hela sitt kapital. Investera aldrig mer pengar än du har råd att förlora.

Fördelar med IQ Option

  • Ett av marknadens lägsta insättningskrav (€10).
  • Upp till 90% utbetalning för en korrekt förutsägelse.
  • Riktigt bra demokonto med alla tänkbara funktioner.
  • Stort utbud av utbildningsmaterial.
  • Erbjuder handel med kryptovalutor, det gäller även på helger.

Starta ett demokonto hos IQ Option

Har man ingen erfarenhet av handel med binära optioner så är ett demokonto att rekommendera. En del aktörer kräver att man gör en första insättning med riktiga pengar innan man får tillgång till ett övningskonto, det upplägget gäller inte hos IQ Option.

I samband med att man registrerar sig så får man tillgång till ett demokonto där man kan lära sig handeln i lugn och ro. Kontot är laddat med $10 000 och kan laddas om vid behov. Man ska dock vara medveten och att handeln i demo-läge skiljer sig från den riktiga handeln.

Ett gott tips är att man kombinerar demo-handeln med de instruktionsfilmer som finns tillgängliga i utbildningsmaterialet. Här går man igenom stegen från grunden och visar exempel på olika metoder man kan använda sig av.

Standardkonto eller VIP-konto

Då man känner sig tillräckligt varm i kläderna för att testa på handeln med binära optioner med eget kapital har man två konton att välja mellan – Standard eller VIP. Det sistnämnda alternativet lämpar sig för de som avser sätta in högre summor. Gemensamt för de båda kontotyperna är att minsta insättning är €10.

Standardkonto

Om man väljer att öppna ett standardkonto får man tillgång till fler än 70 tillgångar att handla med. Insättningarna sker i realtid och uttagen behandlas vanligtvis inom 1 dag. Man får tillgång till alla tänkbara handelsformer och det finns möjlighet att delta i turneringar.

VIP-konto

För att öppna ett VIP-konto så krävs det att man gör en minsta insättning på €3000 eller mer, den här kontoformen vänder sig alltså till de mer professionella handlarna. Likt standardkontot har man full tillgång till handelsformer och transaktionerna sker i realtid.

Fördelen med ett VIP-konto är att man får en personlig analyst som varje månad tillhandahåller analyser. Det tillkommer också en manager som finns tillgänglig för att svara på eventuella frågor och funderingar.

IQ Option erbjuder flera valmöjligheter

IQ Option är en innovativ handelsplattform som hela tiden strävar efter att erbjuda kunderna nya spännande optioner. Man hittar förstås också mer traditionella alternativ som olja, guld och aktier. Dagens utbud är ett av de största på marknaden och det ökar för varje dag som går.

Då det gäller tidsramar så är dessa tillgängliga från 60 sekunder upp till 60 minuter. IQ Option har dessutom optioner vars tidsramar uppgår till flera månader. En intressant möjlighet är att man kan handla optioner på svenska, det är få andra mäklare som kan erbjuda det alternativet.

Turneringar i binära optioner

Som beskrivet längre upp på sidan så anordnar IQ Option turneringar i binära optioner. Tävlingarna sker med virtuella pengar och målet är att vinna så mycket det går innan tiden är slut. Vinnaren belönas med en summa riktiga pengar som baseras på inträdesavgiften.

Turneringarnas längd varierar och de kan pågå under några minuter upp till flera veckor. Ju fler deltagare som är med och tävlar desto högre blir prissumman, såvida inte priset är bestämt i förväg.

IQ Option – En prisbelönt mäklare

Sedan starten 2013 har IQ Option mottagit en mängd utmärkelser som Mest innovativa mäklare för binära optioner och Bästa handelsplattform för binära optioner. Även Nasdaq-börsen, som är en av världens största, har lovordat IQ Option.

För att få alla dessa utmärkelser så måste man kunna erbjuda en tjänst som fungerar på alla plan och det är precis vad IQ Option lyckas med. En produkt i världsklass tillsammans med en väl fungerande kundtjänst är ett vinnande koncept.

Sammanfattning av IQ Option

Vill du lära dig att handla med binära optioner så är mäklaren IQ Option ett gott val. Med ett av marknadens bästa utbildningsmaterial har du möjlighet att lära dig handelsformen från grunden upp till mer avancerade former. Här lägger man mycket fokus på att hjälpa sina kunder.

Det låga insättningskravet på €10 tillsammans med en hög utbetalningsprocent på upp till 90% är också faktorer som talar för den här mäklaren. Välj och vraka bland fler än 70 handelstillgångar som inkluderar nya innovativa optioner till de mer klassiska.

Även om IQ Option fortfarande får betraktas som nya inom handeln med binära optioner så har de kommit oerhört långt på kort tid. Sommaren 2017 uppgick antalet registrerade kunde till fler än 17 miljoner och den siffran ökar stadigt.

Öppna ett demokonto redan idag och lär dig handla med binära optioner. Lär dig göra smarta investeringar med hjälp av de utbildningsvideor som finns tillgängliga så har du alla möjligheter att lyckas.

Starta ett demokonto och lär dig handla med binära optioner

Allmän riskvarning: De finansiella tjänsterna som tillhandahålls av denna webbplats har en hög risknivå och kan leda till förluster av alla dina tillgångar. Du bör aldrig investera pengar som du inte har råd att förlora.

1 svar på ”Handla med binära optioner hos IQ Option”

Kommentarer är stängda.